Gravidmassage

Hos Harmoni & Balance kan du få en afslappende og blid gravidmassage, som er en hensigtmæssig form for massage for både den gravide og det ufødte barn. Dette skyldes, at den beroligende og afslappende følelse, som den gravide får ved massagen, overføres til barnet. Ved denne type massage frigives der desuden heller ikke den samme mængde affaldsstoffer, som ved en almindelig massage. Ved gravidmassage frigives der i stedet Oxytocin – kærlighedshormonet – hvilket har en positiv virkning på den gravide og barnet.

Afhjælper gener og forøger velværet

Massage er godt for gravide af samme grunde som alle andre – kroppen kan slappe af og musklerne afspændes. Gravidmassage forsøder desuden ventetiden med lidt ekstra velvære og afslapning, hvilket kan være tiltrængt i tiden inden barslen. Gravidmassage kan herudover også forebygge og afhjælpe de problematikker og gener, der er specielt gældende for gravide samt forberede kroppen til fødslen.

Under en graviditet ændrer kroppen sig betydeligt – muskler og led bliver belastede og vægten fra barnet tynger kroppen. Kropsholdningen ændres, hvilket kan give smerter og spændninger i lænden og ballernes muskulatur. Nogle oplever også følelsesforstyrrelser, nervesmerter og væske i kroppen. Her vil massage kunne mindske eller helt afhjælpe disse gener.

Graviditetsgener der eksempelvis kan mindskes eller helt afhjælpes:

  • Uro og søvnløshed
  • Kvalme og kramper
  • Hovedpine
  • Bækkenløsning
  • Væske i kroppen

Fokus på komfort og velvære

Hos Harmoni & Balance er der stort fokus på, at du føler dig tilpas, så du kan få det bedste ud af behandlingen. Behandlingen tilrettelægges alt efter hvor langt du er i din graviditet, hvilke gener du har problemer med og ønsker behandlet samt din helbredstilstand.

Jeg tilbyder en special-designet pude, som lægges på massagebriksen og justeres efter den individuelle maves størrelse. Herved er du garanteret en afslappet behandling, og den bedste komfort samt støtte for dig og dit barn under massagen. Generelt anbefaler man ikke graviditetsmassage under 1. trimester – derfor tilbyder jeg kun massage i 2. og 3. trimester.

Vil du vide mere?

Hvis du skulle have ubesvarede spørgsmål angående gravidmassage eller eventuel en af de andre behandlinger jeg tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte mig for at få yderligere information eller for at bestille en tid.

Kontakt mig