Kombibehandling

Hvad er en kombibehandling?

En kombibehandling er en behandling, hvor behandlingsteknikkerne fra massage og akupunktur kombineres i én helhedsbehandling. Ved kombinationen opnås en ekstra dybdevirkende afspænding af musklerne og øget velvære for sindet.

Massage og akupunktur kan hver især behandle mange symptomer, men i nogle tilfælde vil en kombination være mere effektiv. Kombinationen af behandlingerne kan sammen skabe en synergieffekt, hvor det bedste fra hver behandling benyttes, alt efter hvad behovet måtte være.

Få en dybdevirkende kombibehandling

Med en kombination af massage og akupunktur i en kombibehandling, kan du slippe af med de spændinger, som behandlingerne enkeltvis ikke kan behandle i den grad det ønskes. Eksempelvis kan massage kun hjælpe til en vis grad, hvorved der kan gøres brug af akupunktur for at give en dyberegående behandling.

Akupunkturen kan omvendt bruges til at frigive eller tilføre ny energi til bestemte områder. Herved kan kroppens spændninger løsnes op inden massagen. Denne helhedsbehandling kan således give en mere effektiv behandling af musklerne og ikke mindst sindet.

Din personlige kombibehandling

En kombibehandling vil altid være personligt tilpasset dine aktuelle behov og ønsker. Her kan massagen eksempelvis være den primære del af behandlingen, som akupunkturen understøtter, eller omvendt. Hvilken form for kombination der er behov for afgøres på baggrund af dine behov. Her vil jeg vurdere hvilken grad af hver behandlingsform, vil være den mest effektive for at afhjælpe dine symptomer.

Hos Harmoni & Balance er du i trygge og kyndige hænder. Jeg har altid stort fokus på at give mine kunder en god, afstressende oplevelse, hvor de kan slappe af og få et frirum i en travl hverdag.

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre nærmere om behandlingen, eller en af de andre behandlinger jeg tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du kan selvfølgelig også kontakte mig for at bestille en tid til en behandling.

Kontakt mig